I.S.M.

Vergelijk gratis offertes
100% vrijblijvend
Onafhankelijk advies
Aleen  Betrouwbare specialisten
Goed nieuws, de energieprijzen dalen sterk!
Start dus ook snel met
besparen
op uw energielasten!
  • Weet gelijk of u niet teveel betaalt
  • Gratis vergelijk service
  • Geen verplichtingen
  • Eventuele overstap regelen wij
Huiseigenaren gingen u voor!
GRATIS SERVICE!
We controlleren je antwooorden...
  • Aanbieders beschikbaar
  • Aanbieders: 8
  • Gefeliciteerd, je kan besparen!
Een moment aub....

De kans dat u kunt besparen is op dit moment namelijk erg groot.

Betaal niet teveel!

Nederlanders hebben al bijna een jaar te maken met hoge energierekeningen, maar er is eindelijk goed nieuws. Na maanden van stijgende energieprijzen, zijn de tarieven in rap tempo aan het dalen. Lees verder om te zien hoe u hier snel van kunt profiteren en honderden euro's kunt besparen. Wat kunt u doen? Met deze tool kunt u gratis uw energietarief laten controleren en zien of u in aanmerking komt voor een lager tarief. Start de Bespaarchecker om gebruik te maken van deze gratis service.

Hoe werkt onze tool?

Wilt u meer besparen op uw energiekosten? Dan is overstappen van energie de juiste stap! Door te switchen naar een andere leverancier of een nieuw energiecontract kunt u flink besparen op uw energierekening. En het goede nieuws is: energie vergelijken en overstappen is een koud kunstje. Houd uw ogen open voor de dalende tarieven en geniet van de extra besparingen die u kunt maken! Het is tijd om uw energie te sturen en uw bankrekening te laten groeien.

Vul uw gegevens in

Vul je postcode, huisnummer en je huidige energieleverancier in. Beantwoord tevens de vragen omtrent je specifieke situatie.

Aanbod beste deals

Vervolgens word het beste energietarief voor uw adres en uw specificieke woonsituatie voor u uitgezocht

Start met Besparen

U weet precies hoeveel u gaat besparen! Stap over en stel jezelf gerust dat je de laagste prijs betaalt voor uw energie.

Wie zijn wij?

Met EasySwitchers wordt besparen op energie een fluitje van een cent! Wij zijn een collectief van energievergelijkers die zich inzetten om consumenten te helpen bij het vinden van een beter tarief in deze moeilijke tijden. En het mooiste is: onze service is helemaal gratis! Met slechts een paar klikken bespaart u honderden euro's op uw energierekening. Aarzel niet en controleer snel uw laagst mogelijke tarief, voordat het te laat is. Het prijsplafond kan immers elk moment veranderen. Bezoek nu de Bespaarchecker van EasySwitchers en bespaar op uw energierekening! Bij EasySwitchers streven we naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde partijen die bewezen hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben. Join the switch!